Installera våra högeffektiva solcellsanläggningar, Och få göra ROT avdrag

Solceller till villor och fritidshus eller till erat jordbruk eller Industri till bästa priset

Intresset för att montera solceller på villor och fritidshus, eller till erat jordbruk eller Industri, Husbilen eller Båten intresse och behovet växer stadigt. Detta trots att solen inte lyser lika mycket i Sverige som i södra delen av Europa är det god ekonomi att installera solcellsanläggning på din villa eller fritidshus. Dessutom har reglerna för statliga subventioner ändrats, nu får installation av solceller ett skatteavdrag med ett nyinstiftat ROT-avdrag på 50 % men inte nog med det, du kan även få avdrag med upp till 15 % för materialkostnaden om materialet finns med på samma faktura. Detta i kombination med att vi på CleanPowerSweden erbjuder effektiva solcellsanläggningar till marknadens bästa pris, gör att du kan göra en mycket bra affär. Kanske blir det ditt livs affär då den bidrar till att minska beroendet av fossila bränslen.

Högeffektiva solceller till rätt pris

Vi importerar och säljer komponenter och anläggningar ifrån ledande tillverkare i hela världen. Det vi erbjuder är högeffektiva energiprodukter som vi har ensamhetsrätt att sälja i Sverige för Sol, Vind och Vatten till låga priser. Flera nöjda kunder kan berätta om våra produkters höga kvalitet och dess effektivitet, vi garanterar er: det är ”bra grejer”!

Installation av solcellsanläggningar, vi hjälper er.

Utmaningen med egna solcellsanläggningar är ofta installationen. Är du inte händig själv behöver du ta hjälp av både snickare och elektriker och ibland också rörläggare. Har ni god tillgång till dessa yrkesgrupper i ert lokala område så är det bara att beställa och koordinera. Kom dock ihåg att kommunen där ni avser att uppföra er solenergianläggning kan kräva tillstånd för att montera solceller på tak eller väggar. Vissa kräver också särskilda behörigheter för de elektriker som ska utföra installationen

I de fall det är ont om snickare, behöriga elektriker och rörläggare i er ort så kan ni ta hjälp av våra montörer som hjälper er med installationen. De är vana vid att installera den här typen av anläggningar så arbetet blir både effektivt och riktigt. Det enda hindret kan istället bli avstånden, om ni inte finns nära kan resan till er kosta lite men det kan det i de flesta fall vara värt.

Skattereduktion för privatpersoners installation av grön teknik

Skattereduktion för privatpersoners installation av grön teknik gäller både material och arbetskostnader. Så här skriver Skatteverket: avdrag får göras med

  • 15 procent av kostnaden för solceller.
  • 50 procent av kostnaden för installation av lagring av egenproducerad elenergi.
  • 50 procent av kostnaden för laddningspunkter till elfordon.

Skattereduktion får göras med högst 50 000 kronor per person och år, och gäller bara om man har skatt att betala.

Dessa regler gäller från och med årsskiftet 2020/2021.

Skattereduktion för installation av grön teknik (regeringen.se)