Världens bästa energikälla är – vår sol

CleanPowerSweden säljer er verktygen ni behöver för att bygga eran egen solenergi fabrik!

Solenergi är en lönsam och miljövänlig energikälla och gratis I Sverige börjar fler och fler få upp ögonen för att installera solceller på sina tak eller på markmontage

hjälper er så ni ser till att ni får lägre elräkningar!

Vi säljer dom verktyg ni behöver för att ta hand om er solenergi

Ni får även energi från era solpaneler när det är mulet och regn, ja ni får även lite el när det är mörk och ni sover!

Sverige har bättre förutsättningar för solenergi än de flesta tror. Under de senaste åren är det framför allt två faktorer som har gjort att solenergi idag är ett reelt alternativ:

  1. Elpriset blir dyrare och dyrare. Sedan mitten av 90-talet har elpriset i snitt stigit med 5% per år.
  2. Solcellerna har blivit billigare att producera. Under de senaste åren har utveckling snabbt gått framåt vilket har gett oss både billigare och effektivare solceller.
  3. Batteripack system utvecklas dom hjälper er spara Solenergin när ni behöver det eller när Fasta elnätet har blivit strömlöst så har el ett tag,

Dessutom kan du ansöka om investeringsstöd från länsstyrelsen vilket tillsammans med nya skattelättnader som träder i kraft 2014 ytterligare förbättrar kalkylen.  En normalanläggning betalar av sig på drygt 10-12 år. Och med tanke på att en solcellsanläggning beräknas kunna producera el i minst 25-30 år innebär det gratis el i närmare 20 år.

CleanPowerSweden har verktyget PV-Manager eller liknande för att räkna ut eran Kalkyl för Solcells Energi på alla olika typer av kunders behov, för att nämna några ställen är dessa. er Villa, Sommarhus, Lantgård, Industri, Ja även om ni har tankarna på en Solenergipark så går det att montera på marksystem.

Solen Är Gratis Elenergi
Så här enkelt kan vi använda Solens Energi.

Varför vänta? ni är välkomna att

Kontakta: +46 70 535 43 55

Email: magnus@cleanpowersweden.com